Om MarkedNu

 

Jeg hedder Rie Nielsen. Jeg er selvstændig, kreativ entrepenør. Jeg arrangerer markeder med kunsthåndværk og genbrug, kurser for krop og sjæl og leger gerne med hvor der sker noget.

Jeg bor et fantastisk sted i Jylland , hvor der både er sø og skov. Her kan jeg dyrke min passion for naturen. Jeg løber og cykler og har en stor have hvor jeg dyrker grøntsager og frugt. Når naturen bliver for naturlig, elsker jeg at være på storbyferie, meget gerne New York, og shopping er en af mine helt store lidenskaber. Jeg er fast blogger i Stiften, hvor jeg skriver om shopping.

Nogle vil genkende mig som en fast del af Danmarks Smukkeste Festival, andre vil kende mig fra min tid som indehaver af kaffebutikken Moccacity. De fleste kender mig , fra Ridehuset, hvor jeg siden 1997, har stået i spidsen for ”Byens Julemarked”.

 

 

Når jeg afholder arrangementer i Ridehuset, står jeg selv for Cafeen. De fleste ting du kan købe i cafeen er hjemmelavede. Her serveres velsmagende kager fra dengang man ikke talte kalorier bla. hindbærsnitter, kiksekage, lagkage , tærte o.s.v. og kokken vil hver dag smøre lækre sandwich og lave en lækker suppe... uhm... Bogen hedder ”KageRIEr” og er lavet af Rie.

Fra 2000 – 2004 var jeg medstifter og ejer af kaffebutikken ”Moccacity” i Aarhus. Det var nogle fantastiske år, hvor hverdagen var fyldt med oplevelser for alle sanser.

Bogen er blevet til på opfordring fra en glad kagespiser, der ville være sikker på at han, også efter vi ikke var i forretningen mere, stadig kunne få de skønne kager vi havde serveret for ham gennem årene.

Du kan købe den lille opskrifts bog, med opskrifterne på de fleste af de kager og andre godter vi serverer i cafeen.

Pris DKK 75,- (+ porto) kan bestilles på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.