Hvem kan få en stand på markedet?


Forudsætningen for at deltage i Byens kunst- og Julemarked er, at ALLE dine varer skal være hjemmelavede og 100% designet, komponeret og bearbejdet, af dig som står for standen.
Der er plads til ca. 85 stande på årets marked.

Alle stande bliver bygget op af stillads elementer (SE billeder nederst på siden). Hvert element er 2m i længden- 65 cm i bredden og bygges sammen to og to, så der er direkte adgang fra hver side af bordet. På alle stande bygges et stativ op over bordet, så det er muligt at hænge pynt, lys eller varer op over standen.

De 85 stande på julemarkedet, lægger alle vægt på at præsentere unikke varer af bedste kvalitet. Kunstnerne er med til at skabe en god stemning og formidle kunsthåndværket. Vi skal udstille og sælge unikke varer som repræsenterer tidens trends og ædle gamle kunsthåndværk, som er gået i arv i generationer. Der skal også være juledekorationer og helt traditionelle nisser og julepynt til ude og inde.

Som noget nyt er det nu også muligt at være med, med gamle møbler eller ting, der er blevet costumized. Ting der har fået et nyt liv, et nyt udseende og måske en ny funktion.

En snak med de kreative kræfter bag kunsthåndværket, er vigtig for vores publikum og det er muligt, når du selv står bag disken.

Der vil løbende være udskiftning af kunstnerne. Når markedet åbner den 25. november vil alle stande være spækket med unikke varer. Den første udskiftning sker torsdag den 1.december, torsdag den 8. december og torsdag d. 15. december 2017.

I cafeen prøver vi at skabe en god hjemlig hygge - i hele cafe området. Der er mange sidde pladser og gæsterne vil kunne sidde lunt og godt i en rigtig spisestue stol og nyde den skønne julemusik der toner ud af højtalerne og den flotte juleudsmykning.

Cafeen byder på julegodter og juleknas til store og små slikmunde.
I cafeen vil de fleste varer også være hjemmelavede, så trænger man til at få varmet næsen eller de kolde tæer, kan der bla. købes varm gløgg og lune æbleskiver, varm kakao, ris a la mande, kaffe, the, pølser og lækre hjemmelavede supper. Der vil være et udvalg af hjemmebagte kager som vor mor lavede dem

ANSØGNING OM DELTAGELSE:

Opfylder du kravene for deltagelse, kan du sende en ansøgning til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg skal vide hvilket kunsthåndværk du udøver og hvad du påtænker at sælge på markedet.
Der er endnu ledige stande.

LØRDAG DEN 25. november – ONSDAG DEN 21.december 2017

Åbningstider:
Mandag til fredag: 12 - 18
Lørdag og søndag  11 – 17